GJËRAT E VOGLA GËZOJNË SHUMË!!

Gjëra shumë të vogla, mirëpo shumë të bukura..

Si thirrja e shokut, jo për diçka, po vetëm se të lajmëron se është përmalluar për ty!

Premtimet e fëmijërisë mes shokëve, se ata nuk do t’i harrojnë asnjëherë!

Si të qeshurit me vëllezërit e tu për gjëra që nuk kanë kuptim!!

Apo si lutjet e nënës për ty çdo herë kur të takon!

Apo si buzëqeshja që e jep një fytyrë që ishe ti sebep për të!

Jepni dorëlëshuar dhe bëhuni bujar..

Gjërat e vogla nuk kushtojnë shumë, por gëzojnë shumë!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU