Rtv Pendimi

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Zëri i qetë është më i fortë sesa të bërtiturit.

Morali dhe edukata e mundin paturpësinë.

Modestia e mposht mendjemadhësinë.

Respekti ia tejkalon dashurisë.

Sinqeriteti e shpartallon gënjeshtrën.

Pendimi e djeg shejtanin.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH