Dyshoj se kam sihër për martesë…

Pyetje:
Kam dyshim se kam sihër dhe mendoj se dikush më ka prek nafakën për martesë?

Përgjigje:
Nëse keni dyshim për një gjë të tillë dhe në një mënyrë vëreni se keni shenja të sihrit, atëherë shkoni te ndonjë hoxhë i mirëfilltë, që bën kurimin përmes leximit të Kur’anit dhe tek ai mund të merrni udhëzime të duhura për ta prishur sihrin. Keni kujdes nga ata që e quajnë vetën hoxhallarë dhe i kurojnë njerëzit me hajmali, për shkak se dëmi është shumë i madh.Allahu e di më së miri!

Prof    Muhamed Dërmaku 

 

pertymoter.net