Dr.Shefqet Krasniqi

Një Hoxhë shumë i madhë
më famë nga Kosova
për ‘’Nënën’’Tereza disa fjal i foli,
aspak së ofendoi
por të vërtetën tregoi,
Allahun një kush së beson
në Xhennem do të shkon.
Lajmi shumë shpejt tek mediat është shku,
menjeren në gazeten e par
këtë fjalim ekan shenu,
në Televizion e Radion
lajmi i par ka qën
Hoxha më famë nga Kosova
ka ofenduar ‘’Nënën’’Terez.
Por kjo nuk ju mjaftoi
gjërsa në prokuror e dërguan
shumë pyetje i parashtruna
dhe në fund realitetin e kuptuan.
Pastaj në TV Hoxha ka dal
syri nuk ju tremb aspak
para mediave të vërtetën e tha
të gjithë më gisht në goj i la.
O’le të mundohët kush të don,
keti burri t’madhë intriga ti boj,
por asgjë të keqe nuk mund ti shkaktoj,
se Allahu do ti ndihmon.
Le te flasin,
le te plasin,
të vërtetën nuk mund ta mohojn,
së Hoxhë Shefqeti është numer njënë kosov.
Sa ma shumë të akuzoj,
aq ma shumë famën ta shtojn,
sa ma shumë të sulmojn,
aq ma shumë në të dojm.
O’Shefqet o burr i madh
punen tende veq vazhdo
fjalt e njërzve mos i ndëgjo
urdhërin e Zotit respekto.
Së gjdo Pejgamber e dijetar,
në këtë dynja armiq ka pas,
ikan akuzu ikan sulmu,
por në fund vet kan deshtu.
O’Shefqet o Hoxha jon
ty Allahu do të mbron,
më Xhennet inshalla të gradon,
më Pejgamber e dijëtar të bashkon
e për të tjeret mos të intereson.
 
Shkroi:Eriona nga Drenica.