DËSHIRAT, AFATET

Dëshirat tona nuk kanë afat për t’u realizuar. Po ashtu edhe lutjet tona, për t’u jetësuar. Është më se e sigurt se Allahu për çdonjërin ka vendosur dhe caktuar çka do të ndodhë, por ne duhet të vazhdojmë të përpiqemi, të lutemi dhe, mbi të gjitha, mos të humbim shpresën.

Shkruar nga hoxhë Ekrem Avdiu, përcjellë Radio Pendimi.