Rtv Pendimi

BMW e fokusuar në sistemin e ri hibrid Power eDrive

Prodhuesi i njohur i makinave, BMW, ka njoftuar se është e fokusuar në krijimin e sistemit të ri hibrid Power eDrive për veturat mesatare dhe të mëdha.
Sistemi i ri përmban dy motorë elektrikë dhe një motor standard.
Për herë të parë ky sistem ishte përdorur vitin e kaluar në një prototip të Series 5 GT, që kishte motor elektrik të kombinuar me motorin me djegie dhe që së bashku ofronin 680 kuajfuqi.
Teksa BMW nuk tregoi specifikat e sistemit të veçantë, besohet se modelet që do të vijnë me të do të mund të kalojnë deri në 600 km me mbushje elektrike..kohaislame

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH