haxhi2023

Besimtarët tanë kanë kryer umren

Besimtarët tanë nga Kosova tanimë kanë përfunduar kryerjen e umres dhe janë liruar nga ihrami.

Bashkësia Islame e Kosovës njofton se të gjithë besimtarët janë mirë dhe se gjithçka është duke shkuar sipas planit të paraparë për sa i përket organizimit të haxhit.