Akademia e Kur’anit

Të gjitha ato vajza që dëshirojnë të mësojnë leximin e Kur’anit, tani e kanë shumë më lehtë, e këtë mund ta bëjnë edhe nga shtëpia.

Akademia e Kur’anit organizon kurse për femra nga shtëpia përmes internetit me mësuse Hafize Sihana Ademi.

Kjo akademi oraginzon kurse për femra dhe mësimnxënia realizohet në mënyrë profesionale.

Kursi është për fillestare dhe për ato të cilat dëshirojnë të mësojnë leximin e Kur’anit me texhvid.

Akademia e Kur’anit po ashtu ka menduar edhe për lehtësime për anëtaret e kursit.

Të gjitha mësimet do të inçizohen dhe do të ruhen në video ku nxënëset do të mund të kenë kyçje sa herë që dëshirojnë t’i përsërisin mësimet.

Literatura e nevojshme për kursin është e poashtu pjesa që do tua lehtësojë mësimin e Kur’anit nxënëseve. Ato do të pajisen me librin e nevojshëm për mësimin e shkronjave i cili do t’ju dërgohet falas .

Por jo vetëm kaq, pas përfundimit të kursit nxënëset do të paijsen me diploma për kryerjen e kursit të Kur’anit.

Numri është i kufizuar në 16 nxënëse të cilat do të ndahen në dy grupe mësimi, andaj shpejtoni! Afati i fundit për aplikim është i hapur deri më 15 janar .

Për më shumë informacione mund të na kontaktoni apo të na shkruani në viber në: +389 70 852 755 ose mund të na gjeni edhe në facebook Akademia e Kuranit. Ju mirëpresim!