Akademia e Kuranit për të pestin vit me radhë hap afatin e regjistrimit për vitin 2019

Akademia e Kuranit per te pestin vit me radh hap afatin e regjistrimit per vititn 2019 per keto kurse online:

 • Mesim te Leximit te Kuranit
  Ky nivel mbahet per fillestar te cilet nuk i din shkronjat arabe , pra nese ju nuk e dini asnje shkronje arabe dhe deshironi te mesoni leximin e Kuranit mos u shqetesoni sepse ju do te filloni nga fillimi.
 • Mesim te Texhvidit te Kuranit
  Ky nivel eshte per nxenesit te cilet i din shkronjat e gjuhes arabe dhe din te lexojne Kuran mirepo kan problem me rregullat e leximit si dhe me rrjedhshmerin e leximit ne kete nivel ju do te aftesoheni te lexoni Kuran me rrjedhshmeri te plot.
 • Mesim i gjuhes Arabe
  Gjuha arabe eshte gjuha ne te cilen ka zbritur Kurani dhe gjuha te cilen e ka folur me i dashuri yne Muhamedi salaAllahu Alejhi ue selem.Nese deshironi qe edhe ju ta flisni kete gjuhe te bukur tash e keni mundesin ta mesoni ate nga shtepia nepermjet internetit.

  Permes ketij kursi ju do te aftesoheni ta shkruani dhe ta flisni rrjedhshem gjuhen Arabe.

  Kurset jan per Femra, Meshkuj dhe Femije .

Kurset jane me pagese mujore , mbahen permes internetit dhe jane ndaras, per femra do te kete mesuese dhe per meshkuj do te kete mesues  te cilet jan te kualifikuar per kurset perkatese .

Pasiqe kurset mbahen online per cdo mesim nxenesit do te kene ne dispozicion videot e oreve mesimore ne menyre qe te mund te perseritin mesimet edhe ateher kur nuk mund te jene prezent ne ore. Kjo mundeson qe nxenesit mos te humbin asnje ore mesimore.

Ne fund te kursit nxenesit do te pajisen me certefikate.

Numri i nxeneseve qe do te pranohen per kete afat eshte i kufizuar andaj nxitoni.

Te interesuarit per informacione tjera le te na kontaktojne ne faqen tone ne facebook: Akademia e Kuranit ose ne numrat e telefonit :

 

Per femra : 00389 70 852 755

Per meshkuj : 00389 70 852 668