Zgjidhja natyrale për shërimin e rrëzuallit në sy

Zgjidhja natyrale për shërimin e rrëzuallit në sy

Rrëzualli në sy është puçërr në kapakun e syrit, që shkaktohet nga bakteri “Staphylococcus Aureus”. Nëse edhe ju keni këtë problem, ja si ta hiqni në mënyrë natyrale.

TRANGULLI

Trangulli ndikon kundër inflamacioneve, lehtëson irritimin porsa ta vini në sy. Përmban vitamina K, C, B1, kalium dhe biotinë, që ndihmon kapakut të syve të shërohet.

PATATJA

Patatja është e përshtatshme për të shëruar rrëzuallin në sy, sepse ndikon kundër inflamacioneve. Vendosni një rriskë të prerë në rrëzuall ose shtypeni dhe përgatisni një pastë të vogël me pak ujë.