Rtv Pendimi

PËRMALLIMI PËR TË DASHURIT TANË

Kur në zemër ndjejmë përmallim dhe na rikujtohen momente…

Kjo nuk ndodh vetëm se për të dashurit tanë që i jetuam me ta disa ditë…

Dhe momentet me ta ishin me të vërtetë të mrekullueshme!

Nuk ka më mirë se kur largësisë që na ndan, pa dëshirën tonë, t’i bashkëngjitet mendja që rikujton…

… zemra që ndjen…

… ndjenjat që nuk ndryshohen…

… lutjet e vazhdueshme që nuk ndalen!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH