Hoxhë Dr Zekerija Bajrami

Zëri yt larg jehon

Zëri yt që larg kumbonte e xhematin e tubonte fëmijë, gra, pleq e rini ti i jepje xhamisë aq hijeshi.

Faleni namazin sikur të jetë i fundit këshilla të arta që nga shpirti burojnë porositë tua gjithmonë i kemi në mendje në mungesë të tyre ne gjith po lotojmë.

I dashur me ne kryefamiljari çdo dert e mërzi me ty e konsultonin kurrë nuk përtove t’i përgjigjesh askujt këshillat tua dertliun shëronin.

Baba i denjë aq i përkushtuar na ke rritur e na ke edukuar sot ndihem aq e dobët për ta kthyer siç e meriton veç lutjet tona lutem të jenë pranuar.

Miq, familjarë e dashamirë të gjith për ty të dëshpëruar janë mërzitur dhe të kanë në dua sa më shpejtë të ju shohin të shëruar.

Bija yte: Emine Bajrami