IMG_8452

Suksesi i medresantëve në testin e maturës për tu krenuar!

Suksesi i medresantëve në testin e maturës për tu krenuar!

Maturantët e medresesë “Alaudin” të cilët këtë vit iu nënshtruan testit të maturës, kanë rezultuar me sukses mjaftë të mirë.

Sipas rezultateve që janë publikuar, drejtoria e kësaj shkolle njofton se suksesi i nxënësve në këtë afat është 90.63%.

“Urojmë maturantët për këtë sukses dhe iu dëshirojmë sukses në rrugëtimin e tyre të mëtutjeshëm në studimet universitare!”, thuhet tutje në njoftimin e “MMA”-së