Urime 2024

“Rtv Pendimi” Urime festa e Fitër Bajramit!

Ditët e bekuara të muajit te Ramazanit i kaluam, sot jemi në ditën e Fitër Bajramit. Me rastin e kësaj feste shprehim telegarame urime.

Telegram urime për Fitër Bajram nga “Stafi i Rtv Pendimit

UROJMË QË   KJO  FESTË E MADHE, E CILA VJEN PAS MUAJIT TË SHEJTË E TË BEKUAR  TË RAMAZANIT, MUAJIT TË SAKRIFICËS, VETËPËRMBAJTJES, FALJES, LUTJES DHE PËRKUSHTIMIT NDAJ ZOTIT KRIJUES, TË NA UDHËHEQË NË ÇDO DITË DHE NË CDO HAP E VEPRIM TË JETËS SONË, NË TË MIRË TË FAMILJEVE TONA, TË AFËRMVE, TË SHOQËRISË DHE NË TË MIRË TË KOMBIT.

Këto çaste të Bajramit ju dëshirojmë të qëndroni me programin e Rtv Pendimit, ju njoftojmë se nga ora 09:00 kemi emisionin special “Të festojmë së bashku”, behu pjesë edhe ju.