Rtv Pendimi

Rifillon mësim-besimi në mekteb në Xhamitë e regjionit të Prizrenit

Në xhamitë e komunës së Prizrenit rifilloi mësim-besimi në mekteb, niveli i parë.
Në mekteb fëmijët i marrin parimet e shëndosha të fesë islame thuhet në komunikatën e Bashkësisë Islame të Prizrenit.
Mësim besimi organizohet nëpër të gjitha Xhamitë e regjionit të Prizrenit.
May be an image of 10 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 2 njerëz, people sitting dhe headscarf

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH