jetim-325ds4yb3pqpubiy7ne48w-696x344

PËRULU PARA ALLAHUT SI JETIM

Atë thyerje që e ndien në brendësinë tënde, ka nevojë për mendim të mirë për Allahun.

Ka nevojë për dua e të biesh në sexhde dhe t’i afrohesh edhe më tepër Allahut.

Ai është i Vetmi, që përkujdeset për ty dhe i Vetmi që të do.

Dhe i Vetmi, i cili nuk të braktisë.

Përmende Allahun shumë kur je i mërzitur, Ai është që do të të ndihmojë.

Mos e lësho derën e Tij asnjëherë dhe përulu para Tij, sikurse jetimi, i cili nuk e ka askënd tjetër.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU