Zekerija Bajrami

Përmirsohet gjendja e hoxhës Zekerija Bajrami

Pas një mjekimi të vazhdueshëm njëjavor, ju njoftojmë se babai ka pak përmirësim në shëndetin e tij, megjithëse mjekimi sipas mjekëve profesionistë duhet të vazhdojë në mënyrë serioze edhe më tutje.

Lutemi që Allahu t’ia lehtësoje dhe ta shërojë.

Kërkojmë ndjesë nëse nuk kemi mundur të u përgjigjemi një nga një, të gjithë atyre që kanë pyetur dhe janë interesuar.

Allahu ju shpërbleftë për mirëkuptim.

Hoxhë Omer Bajrami