iPhone-Android-phone

Dizajn i ri i aplikacionit Rtv Pendimi për Android dhe iOS

Aplikacioni i Rtv Pendimit, shërbimi përmes të cilit vizitorët kanë mundësi të dëgjojnë radio të shikojnë tv dhe të informohen për emisionet dhe shumë çka tjetër është bërë me dizajnë të ri dhe tani është aktive edhe për sitemin Android dhe iOS.