Rtv Pendimi

Pajtim mes familjes Abdullahu, SUHODOLL dhe familjes Asllani, VINARC

Sot me datën 01.05.’21 ditë e Shtunë në Xhaminë e Suhodollit në Mitrovicë, falë Zotit të lartësuar shtrihet dora e Pajtimit dhe Faljes në mes këtyre dy familjeve:

Familja ABDULLAHI prej Suhodollit të  Mitrovicës e fal plagesën: Familjes ASLLANI nga fshati Vinarci i Mitrovicës.

Me respekt hoxha Fatmir!

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH