339614771_892763285286206_9043358073324781492_n-1536x1152-1

Një pjesë e Prishtinës, dekorohet për nderë të muajit të shenjtë të Ramazanit

Prej më tepër se një javë, besimtarët myslimanë janë duke shënuar muajin e tyre më të rëndësishëm atë të muajit të shenjë të Ramazanit.

Gjatë këtij muaji, myslimanët përpos agjërimit kanë edhe lutje të shtuara dhe takime me familjarë e miq.

Por në Prishtinë tashmë është dekoruar edhe një anë e qytetit.Dekoret janë vendosur në afërsi të xhamisë,ndërsa një dekorim të tillë e kishin bërë në fillim të muajit edhe në Tiranë.

Madje për Prishtinën pati kritika të shumta për shkak të mos dekorimit të qytetit me rastin e muajit të shenjë të Ramazanit.

337848773 1383835635783403 2996094285859781706 n 1152x1536 1