Një i ri turk me autizëm ka memorizuar Kur’anin dhe e di kuptimin e tij në 6 gjuhë

Një i ri turk me autizëm ka memorizuar Kur’anin dhe e di kuptimin e tij në 6 gjuhë

Një i ri turk me autizëm ka memorizuar Kur’anin dhe e di kuptimin e tij në 6 gjuhë
Ai është Ozan Mamish, një 17-vjeçar autik.
Gjyshja e tij zbuloi interesin e tij për Kur’anin në moshën 5 vjeç, kur ajo ishte duke lexuar Kur’an.
Ai tani është një recitues i Kuranit dhe mund të thotë kuptimin e tij në gjuhët turke, frënge, angleze, urdu, gjermane dhe ruse.