Nese do…!

Nese do qetsi me ndi Merr abdes ti o njeri

Fal namazin me kujdes Me deshir dhe pa prites Me perulje e frik rrespekt

Nese do te hysh n’xhenet Me lot n’sy ti ban dua Lute Zoti per gjethqka Lute Zotin me t’udhezu Lute Zotin me t’ndihmu

Lute Zotin pa nderpre Mos me t’largohesh kurr nga kjo fe Lutu diten lutu nate O Allah me fal mekatet

Autore:Arta