Ndërron jetë kryetari i xhamisë në Leverkusen, Bunjamin Arifi nga Tetova

Ndërron jetë kryetari i xhamisë në Leverkusen, Bunjamin Arifi nga Tetova

Ndërron jetë nga virusi, kryetari i xhamisë në Leverkusen, Bunjamin Arifi nga Tetova

Një djalë i ri nga Tetova është viktima më e re e virusit Delta.

Bëhet fjalë për Bunjamin Arifi nga venbanimi Orashe e Tetovës që punonte dhe jetonte në Leverkusen të Gjermanisë njofton ekskluzivisht portali DOKTOR5.MK

Ai ndërroi jetë te spitali Zhan mitrev sot në Shkup.

Bunjamini ka qenë kryetar i xhamisë në Leverkusen të Gjermanisë dhe njëherit ka qenë tepër i suksesshëm në pozitën e menaxherit të marketeve Lidel në Gjermani.

Ai ka qenë tepër i respektuar dhe i dashur për të gjithë, për shkak se ka ndihmuar kudo ku pasur nevoj.

Ai si 35 vjecar, len pas vetes gruan dhe dy femijet e vegjel, njofton portali DOKTOR5.MK