Ndahet nga jeta imami nga Prizreni, Behlul Hoxha

Ndahet nga jeta imami nga Prizreni, Behlul Hoxha

Ka ndërruar jetë në moshën 58 vjeçare imami i xhamisë në Vlashnje të Prizrenit, Behlul Hoxha.
Njoftimin mortor për vdekjen e imamit, Hoxha e kanë bërë publik familjarë e tij në rrjete sociale.

Njoftimi i plotë:

Njoftojmë familjarët, miqtë dhe xhematin se sot ndërroi jetë babai ynë Behlul Hoxha ( Imam në xhaminë e fshatit Vlashnje – Prizren).
Varrimi i të ndjerit bëhet sot në ora 15:30, në varrezat e qytetit të Prizrenit.
Lusim Allahun xh.sh. babën tonë ta mëshirojë dhe ta shpërblej me xhenet !