Kryesia e BIK-ut pranoi një donacion nga Zyra e UNMIK-ut në Kosovë

Kryesia e BIK-ut pranoi një donacion nga Zyra e UNMIK-ut në Kosovë

Në kuadër të bashkëpunimit të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës me organizatat ndërkombëtare të pranishme në Kosovë, sot në emër të kësaj Kryesie, këshilltari i Myftiut Tërnava, Vedat ef. Sahiti ka pranuar nga Zyra e UNMIK-ut  një donacion që konsiston në një veturë të modelit Toyota Prado si dhe një makinë Shredder për prerje të letrave për nevojat e Bashkësisë Islame të Kosovës.

Bashkësia Islame e Kosovës me këtë rast falënderon zyrën e UNMIK-ut në Kosovë.