IMG_2493

Kryesia e BIK-ut emëroi kryetarët e Këshillave të BI-së

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt të saj, të cilën e hapi dhe e kryesoi Myftiu Naim ef. Tërnava.

Në këtë mbledhje, Kryesia në rend dite pati certifikimin e anëtarëve të Këshillave të BI-së, si dhe emërimin e kryetarëve të këtyre Këshillave. Pas certifikimit të anëtarëve, Kryesia vendosi që të emërojë këta kryetarë:

KBI – Prishtinë, Hetem Sopjani;
KBI – Podujevë, Mensur Hoti;
KBI – Fushë Kosovë, Valon Ibrahimi;
KBI – Obiliq, Rexhep Qerkezi;
KBI – Lipjan, Zaim Baftiu;
KBI – Drenas, Valon Bequku;
KBI – Mitrovicë, Ekrem Avdiu;
KBI – Vushtrri, Ejup Haziri;
KBI – Skenderaj, Ibrahim Hoti;
KBI – Pejë, Musli Arifaj;
KBI – Deçan, Naser Tolaj;
KBI – Klinë, Kadri Berisha;
KBI – Istog, Abedin Haxhiaj;
KBI – Gjakovë, Valon Myrta;
KBI – Rahovec, Shani Sylka;
KBI – Malishevë, Sead Paçarizi;
KBI – Prizren, Valon Ibrahimi;
KBI – Dragash, Driton Çengaj;
KBI – Rajoni i Gorës, Munafis Hoxha;
KBI – Suharekë, Haki Hoxha;
KBI – Ferizaj, Nexhmedin Bajrami;
KBI – Shtime, Skender Baftiu;
KBI – Kaçanik, Fidaim Fazliu;
KBI – Hani i Elezit, Musa Vila;
KBI – Gjilan, Naim Aliu;
KBI – Viti, Husamedin Hoxha;
KBI – Kamenicë, Ferid Dermaku;
KBI – Preshevë, Nexhmedin Ademi;
KBI – Bujanoc, Sylejman Fejzullahu.