Rtv Pendimi

Ka ndërruar jetë hoxhë Mulla Remzi Kastrati

Inna lilahi we inna ilejhi raxhiun
Të Allahut jemi dhe vetëm tek ai do të kthehemi.
Dje ka ndërruar jetë Hoxha ynë i dashur dhe shumë i respektuar Mulla Remzi Kastrati.
Ne lutemi tek i madhi Allah i madhërishëm ta mëshiron me mëshirën e tij.
Do mbetësh gjithmonë në kujtesen e zemrat tona si njeri i dashur dhe i urtë Mulla Remzi!
Allahu të mëshiroftë!
Postimi i hoxhë Muhamed Dërmaku:
Rruga e mbarë për në ahiret mulla Remzi!
Shkove shpejt, siç ne njerëzit llogarisim, dhe u largove nga mesi ynë.
Ishe nga hoxhallarët që shumë keni qëndruar në odën e hfz Idrizit dhe kam të drejtë të them që u rrita me ju.
Shkollimi në Damask, marrja e detyrës së imamit në moshë të re dhe faktorë të tjerë të bënë që të jesh pjesë e takimeve me hoxhallarë eminentë, të cilët i doje dhe i respektoje.
Me tri gjëra që të karakterizuan fuqishëm dua të të kujtoj:
1. Ishe mysafir i shpeshtë i Allahut në Qabe, ku ke kryer shumë rituale
2. Ishe nga hoxhallarët që ke lexuar shumë Kuranin, duke bërë atë hatme mijëra herë.
3. Ishe i angazhuar që evladët e tu të jenë namazfalës kudo që janë.
Allahu të mëshiroftë e të bëftë banor të Xhennetit!

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH