Rtv Pendimi

Ka ndërruar jetë hoxha Mendim ef. Bahtijari, imami i xhamisë në fshatin Bellobrad

Selamun alejkum!

NJOFTIM
“Të Allahut jemi dhe vetëm tek Ai do të kthehemi.!”

Ju njoftojme se sot pas nje sëmundje te rëndë ndërroi jetë kolegu yne i nderuar Mendim ef. Bahtijari hoxha i xhamisë së fshatit Bellobrad.

Varrimi do të bëhët me namazin e ikindis në varrezat e fshatit Bellobrad!

Allahu i Gjithëmëshirshëm e bëftë prej banorëve te Xhennetit!

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH