unaza-780x439

I kishte humbur unaza e martesës, zhytësi australian e gjen në ujë – një peshk i vogël kishte ngecur në rreth

Një peshk i vogël ka arritur të gjej unazën e humbur të martesës të një nuse që kap vlerën e 1.000 dollarëve, dhe krejt ky zbulim ndodhi kur iu vërejt stolia e arit peshkut që kishte ngecur praktikisht në rreth.

Suzie Quintal dhe bashkëshorti i saj Nathan Reeves po vizitonin ishullin Norfold, rreth 1.600 kilometra në verilindje të Sydney gjatë festave të fundit, transmeton Telegrafi.

E kur Reeves u fut në ujë për t’u larë, ajo vërejti se unaza i kishte rënë nga gishti. Por shpresat e saj u konsideruan të humbura, derisa një zhytës lokal vërejti unazën në trupin e një peshku të vogël.

Pasi që kishte dëgjuar historinë e çiftit që kishte humbur unazën, vendosi t’i kontaktojë përmes Facebookut. Megjithatë një grupi të ekspertëve u është dashur të kalojnë disa orë për ta nxjerrë peshkun që kishte ngecur në unazë.

E mediat australiane raportojnë se peshku nuk është dëmtuar e unaza i është kthyer pronares. /Telegrafi/