Emisioni

Hoxhë Fatmir Latifi i del në mbrojtje dr.Shefqet Krasniqi-t

Kohëve të fundit kemi dëgjuar reagime të shumta pas një deklarimi të hoxhë Shefqet Krasniqi në lidhje  me pozicionin e femrës.

Disa e keqkuptuan, disa e keqinterpretuan, disa u distancuan e disa i dolën në mbrojtje duke sqaruar, njëri nga ta është edhe hoxhë Fatmir Latifi i cili thotë se femra nuk e ka vendin vetëm në kuzhinë dhe se këtë kishte për qëllim edhe kolegu i  tij.

Për më shumë ndiqeni  videon :

Emisioni i Plotë