Hoxhë Dr Zekerija Bajrami

Hoxhë Dr.Zekerija Bajrami kthehet në shtëpi me gjendje të përmisuar.

 

Pas disa problemeve me shëndetin tani Hoxhë Dr. Zekerija Bajramit i përmirësohet shëndeti dhe kthehet në shtëpi.
Ndërkaq sa i përket kthimit në xhami dhe me ligjërata do të na njoftojnë me kohë.
Kështu ka lajmëruar i biri i hoxhës , hoxhë Omer Bajrami në rrjetin social facebook, ja postimi i tij i plotë:

“Falenderimi i takon Allahut për çdo gjë!

Sot baba është kthyer në shtëpi, me shëndet të përmirësuar.

Në emër të familjes, ju falenderojmë të gjithëve (mjekë, hoxhallarë, xhematlinj, dashamirë, familjar, etj.) për kujdesin dhe interesimin e vazhdueshëm.

Ju bëjmë me dije se me urdhër të mjekut, baba nuk mund të takohet me njerëz, përderisa do të vazhdojë ende me terapi në shtëpi, për një kohë të caktuar.

Gjithashtu, në të njëjtën kohë, telefonatat me zë, mund të jenë në dëm të shëndetit të tij.

Për rikthyerjen e tij në xhami dhe në ligjeratë, do të ju njoftojmë me kohë inshaAllah.

Allahu ju shpërbleftë të gjithëve.

Hoxhë Omer Bajrami”