340156322_721665783071930_2898482564847672225_n

Hoxha Mazllam Mazllami shtron iftar të pensionimit të tij, i behët dhurat një vetur (VIDEO)

Hoxhës, humanistit dhe veteranit të UÇK-së, Mazllam Mazllamit nga Prizreni i bëhet dhuratë në Iftarin madhështor të pensionimit të tijë një veturë.

Myfitu i Kosovës, Naim Tërnava ishte pjesëmarrës në këtë iftar ku edhe ngrehu mbulesën e veturës.