1000002887

Grupi i fundit niset për në Mekë

Sonte, nga Aeroporti Ndërkombëtar “Adem Jashari” në Prishtinë, është nisur edhe grupi i fundit me besimtarët tanë nga Gjilani dhe Mitrovica drejt vendeve të shenjta.

213 besimtarë nga këto dy komuna plotësuan numrin prej 1576 besimtarëve nga Kosova që këtë vit morën rrugën për ta kryer haxhin.