GRUAJA

● Ndërron mbiemrin e saj.
● Ndërron shtëpinë e saj.
● E lë familjen e saj.
● Vjen të jetojë me ty.
● Ndërton shtëpinë me ty.
● Mbetet shtatzënë.
● Shtatzënia i ndryshon trupin.
● I shton peshën.
● Shpesh dorëzohen në sallën e lindjes për shkak të dhimbjeve të padurueshme të lindjes së fëmijëve.
● Bile edhe fëmija që lind ajo merr mbiemrin tënd.

Deri në ditën që ajo vdes është në gjendje të bëjë gjithçka: të përgatisë ushqimin, të pastrojë shtëpinë, të kujdeset për prindërit e tu, të rrisë fëmijët, të fitojë, të këshillojë, kujdeset të të relaksojë, të mbajë lidhjet familjare, të bëjë gjithçka që të bën dobi, nganjëherë edhe në koston e shëndetit të saj, hobit dhe bukurisë së saj.

Pra, kush me të vërtetë është i favorizuar?!

Të nderuar burra, vlerësoni gratë e juaja, sepse nuk është e lehtë të jesh grua.

Të qenurit grua nuk ka çmim!
Drita Berisha

#FamiljaDheShendetiZyrtare