Francë, vdes foshnja 14-muajshe e harruar në makinë nga babai

Francë, vdes foshnja 14-muajshe e harruar në makinë nga babai

Ka vdekur një foshnjë pasi babai i saj e harroi në automobil në rajonin Pirenej-Atlantik në jugperëndim të Francës, transmeton Anadolu Agency (AA).

Sipas RTL, babai, i cili jeton në Bordes, ka harruar vajzën e tij 14-muajshe në automobil në parking, të cilën duhej ta linte në kopsht në mëngjes.

Foshnjën e kishte harruar në automobil dhe kishte shkuar në punë.

Pasi që drejtoria e kopshtit i kishte lajmëruar se foshnja nuk është kopsht, disa orë më vonë ajo u gjet e vdekur.

Në një rast të ngjashëm në rajonin Loire-Atlantique në qershor babai kishte harruar foshnjën në automobil duke nxituar për në punë, edhe ajo u gjet e vdekur.