Hevzi Hasani 2022

LIVE – Garo edhe ti

Emisioni “Garo edhe ti” vjen tek ju çdo të mërkurë duke filluar nga ora 20:00
Eja, mëso dhe testoji njohuritë tua rreth islamit .
Bëhu edhe ti pjesë e këtij emisioni duke parashtruar pyetje.
Moderatorë – Hevzi Hasani – Qëndrim Ibrahimi – Mërgim Gashi

Telefon : +41 44 586 99 03
Viber  – +383 45 471 848
Skype : radiopendimi