Dhurohen 10 ari truall vakëf për KBI-Kaçanik

Dhurohen 10 ari truall vakëf për KBI-Kaçanik

Këshilli i Bashkësisë Islame të Kaçanikut ka pranuar një truall prej 10 ari vakëf për nevojat e këtij Këshilli.

Kjo traditë e mirë e lënies së tokës vakëf për nevojat e Bashkësisë Islame është vazhduar edhe nga Imer Lama, i cili dhuroi vakëf 10 ari tokë në vlerën e 100.000 eurove.

Shembujt e personave që po lënë tokën vakëf dita-ditës janë duke u shtuar, për çka Bashkësia Islame është tejet mirënjohëse dhe falënderuese.

Lusim Allahun e Madhëruar që Imer Lamën dhe gjithë bamirësit t’i shpërblejë me mirësitë e Tij të pafundme!