Xhamia e madhe prishtine e xhuma

“Dhuna në familje” – tema që do të ligjërohet në të gjitha xhamitë këtë xhuma

Me rekomandim të kryetarit të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiut Naim ef. Tërnava, sot, në të gjitha xhamitë anekënd Kosovës, në hytben e xhumasë, do të ligjërohet tema “Angazhimi familjar dhe kolektiv për luftimin e dhunës ndaj femrës”