910ED62E-E45F-4630-9DAB-1EDE30A149A9

Cilat automjete përshkojnë me shumë kilometra?

American iSeeCars ka publikuar një studim të ri që shqyrton se cilat modele makinash kanë kilometrazhin më të lartë. Studimi ka të bëjë me automjetet amerikane, por është indikativ sepse vazhdimisht paraqet një markë që është prezente në Evropë.

Kompania analizoi më shumë se dy milionë automjete të përdorura të shitura midis janarit dhe tetorit të këtij viti, të cilat u shitën në të paktën 10 nga 20 vitet e fundit të modelit dhe ishin ende në prodhim për vitin e modelit 2020. Më pas ata i renditën automjetet në bazë të nivelit të lartë kilometrazhi, duke kërkuar sa kilometra kanë udhëtuar 1% e parë e automjeteve (për secilin model).