“Bereqeti” dhuroi një kontingjent rroba për banorët rezident të Institutit Special të Shtimes

“Bereqeti” dhuroi një kontingjent rroba për banorët rezident të Institutit Special të Shtimes

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” ka dhuruar një kontingjent me rroba për banorët rezident të Institutit Special të Shtimes.

Kontingjenti 1400 kilogramësh i dërguar nga mërgimtarët që jetojnë në Kanada, u dorëzua sot nga drejtori i “Bereqetit” Behxhet Ajvazi si dhe nga Xheladin Fazliu, të cilët shprehen përkushtimin dhe vullnetin e tyre që banorët rezident të këtij instituti që t’u dilet në ndihmë në mënyra të ndryshme.

Në anën tjetër, drejtori i Institutit Special në Shtime, z. Xhemajl Dugolli, shprehu falënderimet e tij ndaj Shoqatës Humanitare “Bereqeti” si dhe ndaj donatorëve që kanë shprehur vullnetin dhe gatishmërinë për të ndihmuar këtë institut.

“Bereqeti” në vazhdimësi bën përpjekje maksimale që të jetë pranë të gjithë personave në nevojë në forma të ndryshme, por edhe instituteve të ndryshme që kanë nevojë për përkrahje në forma të ndryshme.