Rtv Pendimi

Bekim Jashari emëron drejtoreshë të çerdhes gruan që hyri në librin “Guiness”

Gruaja e cila ka hyrë në librin “Guiness” me punimet e saj është emëruar ushtruese e detyrës në çerdhen publike “Nëna Zahide” në komunën e Skenderajt.

Arbnora Fejza Idrizi, e cila me punimet e “Origamit” dhe “Mozaikut me flamurin e Kosovës” ka prekur rekordet botërore, tha në emisionin Info Magazine në Klan Kosova se Kosova njihet si një vend paragjykues, por se njerëzit nuk duhet të vlerësohen nga pamja e jashtme por nga puna dhe suksesi.

“Ne duhet t’i tejkalojmë këto paragjykime edhe pse njihemi si një vend paragjykues ne nuk duhet të vlerësohet pamja e një individi por puna dhe suksesi. Është e drejtë e secilit që të vishet ashtu si ndihet apo është e drejtë e tij të përcaktohet në veshjen e tij”.

Fejza-Idrizi theksoi se po ndihet e vlerësuar me emërimin e saj në këtë pozitë.

Ajo shtoi se do të mundohet që detyren e besuar nga kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ta kryejë me përgjegjësi dhe të shënojnë suksese.

“Jam ndjerë shumë e vlerësuar. Edhe përkundër faktit se ne jemi pak vend paragjykues unë nuk jam ndjerë aspak e paragjykuar. Unë jam mundur që me punën time t’i thyej këto paragjykime dhe të tregojë se ti me punë mund të arrish çdo gjë, ndoshta edhe majat e suksesit. Unë jam ndjerë e vlerësuar edhe krenare që jam emëruar si ushtruese e detyrës së drejtoreshës së kësaj çerdhe që ka një emër të madh. Do të mundohem që punën ta kryejë me përgjegjësi dhe të shënojmë suksese”.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH