155925121_5372085369498838_5989778267789223564_n

Aksion për bukë falas në Prizren

Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren organizon aksionin për bukë falas për familjet me nevojë!
Bëhu pjesë e kampanjës për dhurimin e bukës falas për familjet në nevojë!
Kontribo edhe ti…
”Kush ia largon nje brenge te kesaj bote besimtarit, Allahu do t’ia largoje nje brenge prej brengave te Dites se Kiametit. Kush ia lehteson (borxhin) atij qe eshte ne veshtiresi, Allahu do t’ia lehtesoje ne Dynja dhe Ahiret. Kush ia mbulon te metat myslimanit, Allahu do t’ia mbuloje te metat ne Dynja dhe Ahiret. Allahu i ndihmon robit te Tij ashtu sic i ndihmon ai vellait te vet. Kush ndjek nje rruge per te kerkuar dituri, Allahu do t’ia lehtesoje rrugen per ne Xhenet. Cdohere qe tubohen njerezit ne nje shtepi prej shtepive te Allahut, lexojne Kur’anin, e mesojne ate mes tyre, mbi ta zbret qetesia, i kaplon meshira, i rrethojne meleket e Allahu i permend tek ata qe jane tek Ai. Ke e ngadaleson puna nuk e shpejton prejardhja e tij.”
(Transmeton Muslimi me kete tekst).