ademi ne mati 1

Adem Ramadani viziton hoxhën Fadil Musliu, mahnitet me pamjet e Xhamisë Mati 1

Sot s’bashku me djemt e mi Shuajbin dhe Ubejdin vizituam Hoxhën e nderuar Fadil Musliun dhe patëm rastin nga afër të njihemi me historikun e ndërtimit të Xhamisë së mrekullueshme Xhamia Mati 1 – Prishtinë.

Megjithse bukurinë e saj ka kohë që e kam pa nga videot e fotografitë e shpërndara në internet , mbeta i mahnitur kur ate e pash nga afër, por ajo që më la përshtypje më shumë ishte plani dhe funksionaliteti i saj dhe lirisht mund të them se nuk kam pa më të bukur në trojet tona shqiptare.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme