Dezodorant-1

A i lejohet femrës të vërë deodorant për sqetulla?

Pyetja:

A i lejohet femrës të vërë deodorant për sqetulla, për të sqaruar më mirë atë që është si lloj sapuni, jo spray, duke ditur se kjo nuk lëshon ndonjë aromë të madhe, por parandalon kundërmimin e nënsqetullave.

Përgjigjja:

Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen e tij, mbi shokët e tij dhe mbi të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Përdorimi i preparateve me aromë kundër djersës në sqetulla është i lejuar për femra, pa marrë parasysh se çfarë lloji janë ato, pasi aroma e këtillë nuk është mbi rroba dhe era e vënë nuk ka mundësi të shpërndahet. Allahu e di më së miri!
Hoxhë Alaudin Abazi

/klubikulturor