B7EF675E-B80E-4015-AA69-61404538181C

Turqia ka dërguar në Kosovë 5 mijë pako ushqimore

Drejtoria e Vakëfeve në Turqi ka dërguar këto pako për muajin Ramazan, e të cilat do të shpërndahen në 10-shin e fundit të Ramazanit. Turqia përkundër se u godit nga tërmete të mëdha, përsëri është pranë Kosovës dhe në veçanti pranë rasteve të ndjeshme në Kosovë.
Këtë pako ushqimore do të shpërndahen në të gjithë Kosovën në ditët në vijim.