Rtv Pendimi

Thënie nga hoxhë Ekrem Avdiu për ditën e Xhuma

Etikë e ditës së xhuma është të pastrohet trupi dhe rrobat.
Por, më e rëndësishme se kjo është të pastrohet shpirti.
Qofshi të bekuar!
Hoxhë Ekrem Avdiu

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH