375982721_695392235959815_1913784785128542213_n

Takim mes Myftiut Tërnava dhe Liderëve Politikë të Kosovës për Çështje të Rëndësishme të Vendit

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, priti sot në takim kryetarin e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, z. Ramush Haradinaj dhe kryetarin e Aleancës Kosova e Re, z. Behgjet Pacolli.
Myftiu Tërnava u uroi mirëseardhje mysafirëve në institucionin e Bashkësisë Islame të Kosovës, duke shprehur kështu mirënjohje dhe falënderime për interesimin e kryetarëve për shëndetin e tij. Ai tha se tanimë falë Zotit gëzon shëndet të plotë, dhe se ai dhe institucioni që ai drejton janë të gatshëm që edhe më tej të vazhdojnë punën dhe kontributin e tyre për një mirëqenie për të gjithë pa dallim.
Nga ana e tyre, kryetarët Haradinaj dhe Pacolli, falënderuan Myftiun Tërnava dhe bashkëpunëtorët për pritjen, duke u shprehur kështu të lumtur për shëndetin e Myftiut.
Gjatë këtij takimi u diskutuan edhe një sërë temash të ndryshme të rëndësishme për vendin tonë.