https3A2F2F36.media_.tumblr.com2F6dc71755711e2c6d4b0418d30c4799902Ftumblr_npru66BaKO1qh41oao1_1280

SJELLJA E MIRË E PËRFITON ZEMRËN E GRUAS!!

Kur gruaja bën shaka me ty, edhe ti ktheja me shaka dhe bëje të qeshë!

Kur ajo dyshon në ty, distancohu për shkurt që t’i japish kohë të mendojë!

Kur ajo të thotë se ti i pëlqen, ajo me të vërtetë ndjenjat i ka edhe më të forta se sa i paraqet!

Kur ajo ta shtrëngon dorën, shtrëngoja edhe ti dorën e saj!

Kur ajo të lajmëron për ndonjë fshehtësi, ruaje mirë dhe mos e lajmëro askënd!

Kur ajo të shikon në sy, mos u kthe derisa të kthehet ajo nga ti!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU