Vaktiat-2023

Rtv Pendimi publikon Vaktia e Ramazanit 2023 për disa shtete (Shkarko)

Radio Televizioni Pendimi gjatë ditës së sotme ka bërë publikimin e Vaktiave të Ramazanit për shtetët si: Kosovë, Shqipëri, Zvicër, Austri dhe Gjermani. 

Këto vaktia ju mund ti shkarkoni në formatin PNG gjithashtu nese dëshironi ti printoni edhe në formatin PDF.

KLIKO KËTU DHE SHKARKO VAKTIAT PËR SHTETIN TUAJ !

Ditëve në vazhdimë ne do të publikojmë edhe vaktiat e shteteve tjera, nese keni vaktia na dërgoni në email: kushtrimguraj@gmail.com ose në viber dhe whats app: +38345563059.