thumbs_b_c_446551cc75952df81a6ebeccc6dd26c5

Reshjet e dendura të shiut vështirësuan trafikun në Ankara

Reshjet e dendura të shiut dhe breshrit shkaktuan vështirësi në trafik në qendër të kryeqytetit të Türkiye-s, Ankara, raporton Anadolu.

Reshjet e dendura lanë shumë rrugë në Ankara nën ujë, ndërsa zjarrfikësit dhe shërbimet e tjera kompetente janë në terren për të ndihmuar qytetarët e prekur.

Situata më e vështirë është në qarkun Çankaya, ku disa automjete janë marrë nga uji i rrëmbyeshëm.